ALAPLI HABERLERİ

RAHMETLİ HAFIZ HAYDAR ÇATUROĞLU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

18 Aralık 2016
767 kez görüntülendi

RAHMETLİ HAFIZ HAYDAR ÇATUROĞLU İÇİN MEVLİT OKUTULDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bir yıl önce  vefat eden babası emekli İmam Hatip, Hacı Hafız Haydar Çaturoğlu için mevlit okutuldu.

Dün akşam  namazı sonrasında Alaplı Merkez Camii’nde düzenlenen Programa cemaat yoğun ilgi gösterilirken  ondan fazla imam Hatip tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra eller semaya açılarak vefat eden Çaturoğlu ve tüm vefat eden müslümanlar  ve şehitler için dua okundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nda hazır bulunduğu mevlit programında Çaturoğlu özetle şöyle dedi:
“İnşallah Okuttuğumuz Kur’an-ı Kerim ve dualar Allah katında kabul olur. Rahmetli babam Kuranı Kerimi hem öğrennmiş hem öğretmiş dünyevi ve uhrevi manada çalışmalar yapmış bir insandı Doğru neyse onu söylerdi. Bundan sonra babamın adına heryıl sadakaı cariyeler yapmayadevam edeceğiz. Babamın vefatından bu yana bizleri biran olsun yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi

Programa AK Parti Zonguldak eski milletvekili Fazlı Erdoğan,AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları ile daire müdürlerinin yanı sıra bini aşkın vatandaş topluluğu katıldı.

Mevlit sonunda Alaplı İmam Hatip Lisesinden çeşitli yarışmlarda birinci gelen  öğrencilerine  Faruk Çaturoğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Mevlidin ardından Alaplı Merkez camii önünde Çaturoğlu ailesi tarafından  1500 kişiye pilav üstü döner , ayran ve tatlı  ikramı da yapıldı.

haydar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz