ALAPLI HABERLERİ

RAMPALI ÇARŞI’YA BELEDİYE MÜDAHALE ETTİ

18 Eylül 2012
737 kez görüntülendi

RAMPALI ÇARŞI’YA BELEDİYE MÜDAHALE ETTİ

Rampalı Çarşını dış cephesinde çatlayan duvarların yıkılması çalışmalarına başlandı.

Alaplı’da ilçesinin ilk ve  tek alışveriş merkezi olan Rampalı Çarşının dış duvarlarında oluşan tehlikeli çatlakların duvarların yıkılması çalışmalarına başlandı.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün de araç desteğinde bulunduğu çalışmalarda duvarın bir tanesi dikkatli  bir şekilde yıkıldı.  Gece başlayan çalışmalar öncesinde Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta ekiplerince güvenlik önlemi alınarak çarşının bulunduğu cadde trafiğe kapatıldı.
Yıkım çalışmaları ile ilgili bilgi  veren Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, Yıkım işleri kontrollü bir şekilde gerçekleştirilecek.. Çatlayan 4 bloğunda kademeli ve kontrollü bir şekilde yıkılacağını belirten Taşkın,” Alaplı’nın tek alışveriş merkezi olan Rampalı Çarşı da uzun yıllardır  bu çatlaklar vardı .
 Binanın gördüğünüz gibi duvarlarında derin çatlaklar meydana gelmişti.  Bunun dış sıva değil  , duvarlar çatlamış ve kesilmiş durumda, bu da bizim vatandaşlarımız ve çarşıdaki çalışanlar için büyük tehlike arz etmekteydi. Biz bunun önüne geçmek için belediye personeli olarak belediye başkanımızın bizi yönlendirmesiyle burada bir inceleme yaparak buradaki çatlak duvarların yıkılmasına gerektiğine karar verdik.
Bununla ilgili çarşı yönetimine bildiride bulunduk. Onlarda bir usta bularak bizden de itfaiye istediler, onlara tahsis ettik, tehlike olmaması için geceleri çalışacağız.. Çalışmalarımız birkaç gün devam edecek dedi


ALBUM ADI NİHAYET YIKTILAR, Fotograf Mustafa Kanca on 9/18/2012 (5 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz