ALAPLI HABERLERİ

REKOR OY BEKLİYORUZ

8 Ağustos 2014
736 kez görüntülendi

REKOR OY BEKLİYORUZ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, kapalı pazaryerinde esnaf ve vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediklerini bildirdi.

Yavuz, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi köylerde ve İlçe merkezinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

50 köy 4 mahalle gezerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşlardan destek istediklerini ifade eden Yavuz, “ Pazar günü gerçekleşecek seçim Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdiği hizmetlerle milletin adamı olduğunu kanıtlamıştır. 12 yıldır başbakan olarak yaptığı hizmetleri bundan sonra da cumhurbaşkanı olarak devam edecektir. Ak Parti iktidarın Alaplı yaptığı hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin karşılığında Alaplı’mızda sandıklardan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi çıkacaktır. İlçemizden rekor bir oy bekliyoruz.” diye konuştu.

FDSFSF

HHHHGHG

Yorumlar

  1. eşfak kınık dedi ki:

    onun içinmi alaplı girişinin açılması için imza vermediniz alayınız yalancısınız sende benimgibi emekli olda başbakanın verdiği maaşla geçin tabisenin kuyumcu dükkanın var tok açın halinden anlamaz

Yorum Yaz