ALAPLI HABERLERİ

SAADET PARTİSİ ADAYLARINI ACIKLIYOR

29 Ocak 2014
524 kez görüntülendi

SAADET PARTİSİ ADAYLARINI ACIKLIYOR

Alaplı Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, Pazar günü Alaplı ve Gümeli Belediye Başkan adaylarını açıklayacaklarını bildirdi.

 

Sarıkaya, yaptığı açıklamada, 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine Teşkilat olarak hazır olduklarını söyledi.

Alaplı Belediye Başkan adayını belirlemek için görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Sarıkaya, şunları söyledi:

“6 ay önce yaptığı kongrenin ardından süratle teşkilat çalışmalarını, mahal ve köy temsilcilerini, sandık başkanlarını tamlayarak bu gün seçimlere hazır bir parti haline geldik. Seçime girilecek yerlerde Belediye ve İl genel meclis üyelerimizi belirleme çalışmalarında son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı tamamlayarak kamuoyuna açıklayacağız. Saadet Partisi Alaplı teşkilatı olarak bugünde itibaren gerekirse eşimizden, aşımızda ve işimizden feragat ederek 2 ay boyunca gece gündüz çalışarak partimizi en iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Saadet Partisi Alaplı Belediye Başkan adayımız 2 Şubat tarihinde Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısında açıklanacak. Bu güne kadar adaylık için birkaç kişiyle görüşmüştük. Kimi arkadaşlarımız şahsi olarak, kimi arkadaşımız farklı sebeplerden dolayı adaylık teklifimizi kabul etmemişlerdi. Ama bir tanesi var ki çukur ambardan bir takım insanların araya girmesi sonucu aday olması engellendi. İlçemizde böyle bir şeyin yaşanması bizleri çok fazla üzmüştür.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz