ALAPLI HABERLERİ

SABAH NAMAZINDA KUR’AN ZİYAFETİ

27 Nisan 2013
587 kez görüntülendi

SABAH NAMAZINDA KUR’AN ZİYAFETİ

Alaplı ilçesinde 26 Nisan 2013 Cuma günü Sanayi Camisinde sabah namazından sonra  Kur’an ziyafeti sunuldu

26 Nisan 2013 Cuma günü sabah namazından sonra Kutlu Doğum ve Çanakkale şehitlerini anma kapsamında Kur’an ziyafeti programı düzenlendi. Programa İstanbul’dan İstanbul Şişli Mecidiyeköy Merkez Camisi baş imamı kurra hafız Ali Derman, Şehzadebaşı Camisi imamı  kurra hafız Ercan Çakıroğlu katıldı. Derman ve Çakıroğlu hocanın okuduğu  Kuran Kerimleri dinleyicileri mest etti.

Sunuculuğu Ahmet  Kuşçuoğlu’nun yaptığı programda  Kuşçuoğlu’nun  hitabeti dinleyenlerin dikkatini çekti. Sabah namazında Sanayi camisi dolup taştı. Cami dışına namaz kılmak için hasırlar serildi Sonsuz Nur adlı kitabın iki cildine okuyan Sanayi esnaflarına çeşitli hediyeler verildi 11 Kuran Kerim hatmi ve Çanakkale’de şehit düşen 253 bin kişi için getirilen 253bin Salavatı şerifeler için dua yapıldı.

 

Alaplı Müftüsü Mehmet Bektaş; sabah namazına gelen cemaate ve cami görevlesi Abdulcabbar Kalaycı hocaya teşekkür ederek; Hocamız burada sanayi esnafı ile işbirliği yaparak böyle bir kalabalığı sabahın seherinde buraya toplamıştır. İstanbul’dan gelen çok değerli hafız hocalarımız burada gönüllerimize hitap ederek çok güzel Kuran ziyafeti verdiler.Ben kendilerine teşekkür ediyorum

Sabah namazından çıkan cemaate camii önünde çorba ikram edildi

ALBUM ADI SSANAYİ CAMİSİNDE SABAH NAMAZINDA KUR’AN ZİYAFETİ, Fotograf Mustafa Kanca on 4/26/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz