ALAPLI HABERLERİ

SAFFET GÜLTEKİN BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

23 Şubat 2016
1.349 kez görüntülendi

SAFFET GÜLTEKİN BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Alaplı ilçesi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Saffet Gültekin, 15-17 Şubat tarihleri arasında Samsun’da yapılan 17-18 yaş gençler okullar arası Türkiye şampiyonası grup birinciliği güreş müsabakalarında bölge şampiyonu oldu.

Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Saffet Gültekin, 15-17 Şubat tarihleri arasında Samsun’da yapılan 17-18 yaş gençler okullar arası Türkiye şampiyonası grup birinciliği güreş müsabakalarında 74 kilogramda tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Güzel ile birlikte şampiyonaya hazırlandığını belirten Saffet Gültekin, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Güzel de “Saffet Gültekinöğrencimiz müsabakalara çok iyi hazırlanarak şampiyon oldu. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Emeği gecen Yasin Şahin Şükrü Göçer,Yakup Kaçmaz, Hüseyin Uğuz hocalarıma, Okul Müdürümüz Eyüp Ertaş’a tüm idare ve öğretmenlerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Alaplı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Ertaş da “ Öncelikle öğrencimiz Saffet Gültekin’i kutluyorum. Kendisi okulumuzu, Alaplı’mızı ve Zonguldak’ımızı başarı ile temsil etti. Ben kendisini tebrik ediyorum. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Salim Güzel’e de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

saffett

saffettt

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz