ALAPLI HABERLERİ

SAĞLIK MERKEZİNİ KENDİ İMKANLARI İLE GÜZELLEŞTİRDİLER

24 Ocak 2014
632 kez görüntülendi

SAĞLIK MERKEZİNİ KENDİ İMKANLARI İLE GÜZELLEŞTİRDİLER

İki doktor çalıştıkları aile sağlığı merkezini kendi imkanları ile güzelleştirdiler

Alaplı 2 Nolu  Aile Sağlığı Merkezinde çalışan Uzman.Dr Durmuş Ay ve Dr. Fuat Alaplı   Yenisiteler mahallesinde çalıştıkları Eski SSK Dispanserini  modern Aile Sağlık Merkezine dönüştürdüler.

Sağlık Merkezinde  görev yapan doktorlar kendi imkanlarıyla Sağlık  Merkezi girişine engelli vatandaşların kullanabilecekleri engelli rampası yaptırdılar . Geçtiğimiz yıl tüm binanın boya ve bakımını yaptırdılar
2 Nolu Aile Sağlık Merkezi Doktoru Uzm. Dr Durmuş Ay, Sağlık Ocağı çevresinde birçok eksik bulunduğu kendi imkanlarımızla eksikleri gidermeye çalıştıklarını söyledi. Hastanelerde bulunan tüm imkanların Sağlık Merkezinde  mevcut olduğunu anlatan Ay, şöyle dedi; “ 7 Köy ve Yeni Siteler mahallesine Aile hekimliği olarak hizmet veriyoruz.

Yeni sitelerde bulunan Sağlık Merkezinde  birçok eksikler vardı. Öncellikle Sağlık Merkezi  içinde değişiklikler yaptık. Eksikleri giderdik. Engelli vatandaşlarımız için engelli rampası yoktu. Binanın bir bölümünde engelli rampası giriş yaptık. Binan önünde yeniden düzenlemeler yaparak hastalarımız daha rahat giriş çıkışını sağladık. Boya malzemesini kendimiz para vererek boyattık.

Bu yıl ise binamızın arka tarafını genişleterek engelli WC yaparak , ile doktor odalarını genişlettik.   Merkezimize Sıramatik  sistemi aldık.Hastalarımız sıramatik ile sıralarını alarak muayene olabiliyorlar.  Bu çalışmaları yaparken eşlerimiz bize yardımcı oldu. Aldığımız malzemelerin değeri 15 bin TL yi buldu.Bize belediyelerden ve resmi kurumlardan destek gelmediği gibi hayırsever vatandaşlardan da destek göremedik.Sadece bir vatandaş klozeti ücretsiz verdi.

Merkezimizde ,  2 muayene odası, bir enjeksiyon odası, acil müdahale odası, emzirme odası, gebe takip odası, , mutfak, özürlü WC’leri, özürlü rampası, bekleme holü  bulunuyor.

From 2.NOLU AİLE HEKİMLİĞİ MERKEZİ DOKTORLAR GÜZELLEŞTİRDİ, posted by Mustafa Kanca on 1/24/2014 (20 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz