ALAPLI HABERLERİ

SAHİL ŞERİDİNDE TEMİZLİK YAPTILAR

14 Haziran 2014
674 kez görüntülendi

SAHİL ŞERİDİNDE TEMİZLİK YAPTILAR

Alaplı İlçesinde bir grup çevreci, 2 kilometrelik sahil şeridinde 15 ton evsel atık topladı.

Alaplı ilçesinde etkili olan sağanağın ardından, bir gurup çevreci Alaplı Belediye plajı ile Akçakoca İlçesi arasındaki 2 kilometrelik sahil şeridinde evsel atık toplama çalışması başlattı.

Mustafa Demirci yaptığı açıklamada, 2 kilometrelik sahil şeridine birçok evsel atık vurduğunu söyledi.

3 gündür sahilde evsel atık topladıklarını ifade eden Demirci, “ İnsanların Karadeniz’e attığı çöpleri Karadeniz kabul etmeyerek tekrar geri veriyor. Geçtiğimiz hafta etkili olan sağanağın ardından sahillerimiz evsel atık doldu. 3 gündür 4 gönüllü çevreci arkadaşımızla birlikte 2 kilometrelik sahil şeridinde plastik şişe topluyoruz. Deniz mevsimi geldi. İnsanların bu sahillerde denize girmesi için buraların temiz olması gerekmekte, bizde arkadaşlarla birlikte sahillerimizi temizlemeye başladık.”diye konuştu.

Demirci, Bazı zamanlar yoldan araçlarıyla gecen sürücülerde sahilde temizliğe yardım ettiğini belirterek, “3 gündür 15 ton evsel atık topladık ancak temizliğin tam olması için daha çok çevreciye ihtiyacımız var. Plastik toplayarak geçimini sağlayan insanlar var. Gelsinler hem sahillerimizi temizleyelim hem de para kazansınlar. Bize destek olmak isteyen çevrecilere sahillerimizi temizlemeye bekliyoruz.”dedi.


From SELDE SAHİLLER ÇÖP DOLDU, posted by Mustafa Kanca on 6/13/2014 (55 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz