ALAPLI HABERLERİ

SANAYİ CAMİSİNDE KUR’AN ZİYAFETİ VERİLDİ

29 Mart 2013
746 kez görüntülendi

SANAYİ CAMİSİNDE KUR’AN ZİYAFETİ VERİLDİ

Alaplı Sanayi Camisinde  sabah namazında  cemaate Kuran ziyafeti verildi.

29 Mart 2013 Cuma  günü, sabah namazında, Alaplı Sanayi Camisinde yüzlerce kişinin iştirakiyle muhteşem bir sabah namazı edâ edildi.  Sabah namazında üç hafızın  aynı anda bir araya gelmesi nedeniyle, bu sabah hârika bir güzellik yaşandı.

Alaplı Sanayi Camisinde sabah namazları Sanayi esnaflarının iştirakiyle toplu olarak kılınıyor. Cuma günleri cemaate çorba ve çay ikram ediliyor. Diğer günler camiye gelen cemaat her sabah kahvaltı yapıyor.

Bu Cuma ise İstanbul Hırkai Şerif Camii imam Hatibi  hafız Mustafa Uyar, Düzce emekli imamlarından İbrahim Düzen ve Asım Terzi hocalar ise  bülbül gibi sesler ile gelen cemaati mest ettiler.

Sabah namazı kılındıktan sonra Sanayi Camisinde bir buçuk saat kuran tilaveti ve ilahiler kasideler okundu. Duayı ise Hırkai Şerif Camii imam hatibi Mustafa Uyar yaptı.

Alaplı müftüsü Mehmet Bektaş ise yaptığı konuşmada Sanayi Camisi görevlisi Abdulcabbar Kalaycı ve kuran okumaya gelen hocalarla etkinliği destekleyen esnaflara teşekkür etti.

Abdulcabbar hocamız çok çalışkan ve gayretli bir din görevlimiz Alaplı Sanayisinde çalışan esnafları ve gençleri cami ile bütünleştirdi. Esnaflarımızda sabahın seher vaktinde camiyi doldurarak bize burada çok güzel harika bir gün yaşattılar. Misafir gelen hafızlarımızda  Alaplımıza gelerek cemaatimizi  güzel sesleri ile mest ettiler .Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Sanayi Camisi imamı Abdulcabbar  Kalaycı ise  Sabah namazlarını camide kılalım etkinliği uygulamasının devam edeceğini, Önümüzdeki  Nisan ayı son Cuması eski müftümüz Yunus Can hocanın sabah namazına katılacağını, esnafların desteği ile gelen cemaate çorba, çay ve kahvaltı ikramlarının devam edeceğini söyledi


ALBUM ADI SANAYİ CAMİ SABAH NAMAZI 29 MART, Fotograf Mustafa Kanca on 3/29/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz