ALAPLI HABERLERİ

ŞANTİYE ŞEFLİĞİNDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA

24 Ocak 2014
919 kez görüntülendi

ŞANTİYE ŞEFLİĞİNDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA

CEM SÜRMENELİ – Alaplı Belediyesinde bir çok birimde yıllarca görev yapan ardından Bartın İl Özel İdaresi sekreter yardımcılığına kadar yükselen Hasan Hüseyin Uzun, Ak Parti Ulus Belediye Başkan adayı oldu.

HASAN HÜSEYİN UZUN KİMDİR?

1964 Yılında Bartın İlinin Ulus ilçesinde doğdu. Hacettepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İnşaat Programı ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. İlk göreve 1984 yılında Zonguldak İli Alaplı İlçesi Belediye Başkanlığında Fen İşleri Şantiye Şefliğinden başlamak üzere sırasıyla İçme Suyu İşletme Müdürlüğü, Kanal Otobüs Su İşletme Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Alaplı Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İnşaatının projelendirilmesinde ve inşaat yapımına kadar olan kısımda koordinatör olarak görev aldı.

Kamu Mevzuatı ile ilgili çeşitli kurs ve seminerlere katıldı.

Bu görev süresince bir çok başarılı projeye imza atan Hasan Hüseyin Uzun insanlarla olan iyi diyalogu ve yardımseverliği ile gönüllerde taht kurmuş bir kişiliğe sahip.

05.05.2008 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Halen bu görevi sürdürmekte olan Hasan Hüseyin Uzun evli ve iki çocuk babasıdır.

HASAN HÜSEYİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz