ALAPLI HABERLERİ

KAYMAKAM ANA OKULUNU ZİYARET ETTİ

17 Ekim 2012
881 kez görüntülendi

KAYMAKAM ANA OKULUNU ZİYARET ETTİ

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç  Çay Köyü Sarıkadı mahallesinde açılan ana okulunu ziyaret etti.

İlçe milli eğitim müdürü Hüseyin Taşıran ile birlikte ana okulunu ziyaret eden Malğaç öğrencilerle ve öğretmenle sohbet etti.

Anaokulunda bulunan  15 öğrenciye çeşitli hediyeler ve dış fırçası dağıttı.

Kaymakam Yıldıray Malğaç gazetecilere yaptığı açıklamada 2012 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında düşündüğümüz faaliyetlerden birisini burada uygulamaya çalıştık. ilçemizde ana oklullarında okullaşma oranı %35 ler civarında idi.Biz bunu Türkiye ortalaması %50-60 lara çıkarmayı hedefliyoruz. Sarıkadı, İsafakıllı , Çamlıbel,  Çamcılar mahallesinde ana okullları açtık. Burada amaç tüm öğrencilerimizin okullara devamını sağlamaktır.

Ana okullarının çocukarımıza çok büyük faydaları var. İlkokula hazır geliyorlar. Başarılarıda artıyor. Burada bir ilkokulumuz var.Buranın zemini vardı .biz üstünü çatı ile kapattık eşyalarını temin ettik.İlk defa Sarıkadı’da ana okulu açılıyor.

Burada bir ilkokulumuz var. Biz eğitimin kalitesinin yükselmesi için katkılarımızı sürdüreceğiz.Burada desteği olan herkese teşekkür ediyorum.

Malğaç daha sonra Sarıkadı İlkokulunu ziyaret etti.Öğrencilere çeşitli sorular sordu .Tüm öğrencilere diş fırçası dağıttı.


ALBUM ADI SARIKADI ANA SINIFI, Fotograf Mustafa Kanca on 10/17/2012 (37 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


KAYMAKAM ANA OKULUNU ZİYARET ETTİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz