ALAPLI HABERLERİ

ŞAŞKINA ÇEVİREN KÖPRÜ CEZASI

1 Ocak 2015
555 kez görüntülendi

ŞAŞKINA ÇEVİREN KÖPRÜ CEZASI

CEM SÜRMENELİ – Alaplı ilçesinde yaşayan Hasan Yaman, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden kaçak geçiş yaptığına dair idari para cezası tebligatı geldiğini belirterek,  “Köprüden hiç geçmedim ama geçmişiz, bu nasıl iştir anlamadım”  dedi.

 

 

Kabalar köyü sakinlerinden Yaman, yaptığı açıklamada, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürlüğü Ana Kontrol Merkez Başmühendisliğinden 81 AR 974 plakalı otomobiline 18-25 ve 28 Aralık’ta Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden kaçak geçiş yaptığı iddiasıyla 858 liralık idari ceza tebligatı geldiğini söyledi.

 

 

Otomobiliyle ilçe dışına hiç çıkmadığını savunan Yaman,  şunları kaydetti:

 

“2012’de bir arkadaşımdan otomobil satın aldım. Otomobilimle köy ve Alaplı arasında gidip geliyordum. 10 gün önce Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden kaçak geçiş yaptığıma dair idari para cezası tebligatı geldi, Görünce şok oldum. Köprüden hiç geçmedim ama geçmişiz. Bu nasıl iştir anlamadım. İnternetten baktık. Başka köprüden geçtiğime dahil cezalar çıktı. Ayrıca yaklaşık 5 bin lira civarında köprü cezaları görünüyor. Hayatımda köprüden otomobilimle geçmedim. Dilekçe yazarak itirazda bulundum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz