ALAPLI HABERLERİ

SAYDAM ÇALIŞIYOR, GÜMELİ BÜYÜYOR…

25 Mart 2015
771 kez görüntülendi

SAYDAM ÇALIŞIYOR, GÜMELİ BÜYÜYOR…

Alaplı Gümeli Beldesinde Belediye köylü işbirliği ile parke taşı döşeme çalışması başladı.

Çalışma alanında Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve İl genel Meclis üyesi Serdar Akyol incelemelerde bulundu.

 

Saydam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye tarafından yapılan parke döşeme çalışmalarına mahalle sakinleri de yardım ettiğini söyledi.

 

Her mahallemizde beton yol ve parke taşı döşe çalışmalarını sürdüğünü ifade eden Saydam, Gümeli Merkez ve mahallerimizde parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor. Amacımız her mahalle yolunu beton ve parke taşı yapmak bu doğrultuda oluşturduğumuz ekibimizle birlikte çalışmalarımıza yağmur çamur demeden devam ediyoruz. Ekiplerimize mahalle sakinleri de yardımcı oluyor. Şuanda fındıkağlı Mahallesinde 2 bin metre kare parke döşemesi yapılıyor. Çalışmalar bittiğinde mahalle sakinleri çamurdan kurtulmuş olacak. Belediye olarak tüm mahallelerimiz de çalışmalarımız aralıksız sürüyor.” Diye konuştu.

 

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun da, “Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın Beldede yaptığı çalışmalar gerçekten taktir etmek lazım. Beldede çok önemli hizmetler yapılıyor. Özelikle Merkezde yapına başlanan cem evi inşaatı Belde için çok önemli, ayrıca mahallelerde parke çalışmaları sayesinde vatandaşlar çamurdan kurutulacak. Belediye Başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

IMG-20150325-WA0011

 

IMG-20150325-WA0011

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz