ALAPLI HABERLERİ

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADILAR

6 Ağustos 2014
583 kez görüntülendi

ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADILAR

 

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Hakkari İli Çukurca İlçesinde vatani görevini yaptığı esnada 2 yıl önce şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik için organize edilen Mevlit programına katıldı.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

 

Çevik’in baba ocağı olan Ereğli İlçesi Ormanlı Beldesi Fındıklı mahallesinde dün akşam düzenlenen Kur’an Ziyafeti ve Mevlit programında Çakır duygulu anlar yaşadı.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gittiği şehidin baba ocağında halkın yoğun katılımı ile düzenlenen mevlit programında 2.5 saat kalan Çakır, burada şehidimizin 2. ölüm yıldönümü münasebetiyle organize edilen programda ailenin acılarına bir kez daha ortak oldu,  Kuran-ı Kerim ziyafetini dinledi, diğer davetliler ile birlikte dua etti.

Yemek ikramının da yapıldığı mevlide Çakır daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit için Çevik ailesinin evlerinin üst katında yapılan Şehit Metin Çevik Anı evini gezdi. Burada uzun uzun Şehit Çevik’e ait özel eşyaları ve fotoğrafları inceleyen Çakır,  aileden sergilenen bazı eşyalar ile ilgili bilgi aldı.

 

KAHVEHANE ZİYARETİ YAPTI

 

Şehit Mevlidinin ardından Ormanlı Merkez Mahallesine geçen Çakır kahve önünde vatandaşlarla bir araya gelerek, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlattı.

 

Ereğli’de, Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak seçimlerde üzerlerine düşeni yapacaklarını anlatan Çakır,  Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleşmesini temenni etti.

Çakır’ın Ormanlı ziyaretinin son bölümüne Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol’da katılarak, bir süre kendisi ile sohbet etti.

Çakır’a ziyaretlerinde çok sayıda AK Parti Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, ve bazı partililer de eşlik etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz