ALAPLI HABERLERİ

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

9 Nisan 2015
614 kez görüntülendi

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Alaplı’da  şehit polisler  ve güvenlik görevlileri için mevlit okutuldu.

Alaplı  İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Merkez  Camisi’nde mevlit okuttu.

Öğle namazından önce  okunan mevlide ,  Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı emniyet müdürü Erkan Tektaş, Asayiş ve Polis Merkezi Amiri Fatih Tosun, Emniyet çalışanları,  Alaplı  Müftüsü Mehmet Bektaş ve vatandaşlar katıldı

Merkez Camii’sinde  din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerif’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken; mevlitte okunan Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve dualar, şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

Alaplı  Müftüsü Mehmet Bektaş , “Bayrağımızı indirtmemek, okunan ezanları susturmamak ve ülkemizin huzurunu bozmak isteyen şer güçlere karşı amansız mücadele ederken şehit düşen emniyet mensuplarımızı rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.”dedi

Polis ve vatandaşların şehit polislerin ruhuna dua okumasıyla son bulan mevlidin ardından, cami çıkışında katılımcılara gül suyu ve şeker dağıtıldı.

Alaplı’da Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci  kuruluş yıl dönümü etkinlikleri  çeşitli etkinliklerle devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz