ALAPLI HABERLERİ

ŞEHİTLER VE GAZİLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

3 Şubat 2017
746 kez görüntülendi

ŞEHİTLER VE GAZİLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

AK Parti Alaplı Gençlik Kolları tarafından şehitler ve gaziler için mevlit programı düzenlendi.


AK Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yaman, Gençlik kolları olarak şehitler ve gaziler için mevlit programı düzenledik lerini ifade etti.
Yaman ayrıca; “Özellikle bu vatan için, bayrak için, ezan için namusumuz için gözünü kırpmadan canını seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aynı zamanda bu uğurda gazi olanlara Allah’tan şifa diler sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da sıklıkla dile getirdiği gibi ben buradan bütün dünyaya ve vatan hainlerine şunu söylemek istiyorum.
Başaramayacaksınız, ülkemizi parçalayamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, bu ülkeye bizlere diz çöktüremiyeceksiniz” dedi.
ÇATUROĞLU; “AMAÇ TÜRKİYE MESELESİ”
Birilerinin Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemediklerini ifade eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ; “Oyun büyük. Oyun ağaç,kuş meselesi değil amaç Türkiye meselesi.Birileri Türkiye’nin büyümesini hazmedemiyor. İstiyorlar ki ne ölsün, ölüsü bir işe yaramaz dirisini kullanırız. Yine boş durmadılar 17-25 aralık hadiselerini tezgahlamak suretiyle Türkiye de bir sivil darbe girişimine teşebbüs ettiler. Amaçları yolsuzluk var teziydi. Mücadelelerine devam ettiler hiç kimse bunların masum halkın üstüne tankla, topla silahla saldıracaklarını hesap etmemişti. Parasını vatandaşın verdiği silahların namlusunu vatandaşa çevirerek darbe yapma teşebbüsünde bulundular.
Yalnız tek başına yapmadılar. Küresel güçler işin içindeydi. Küresel sermaye işin başından itibaren içerisindeydi. Ve bunların yerli işbirlikçileri işin içindeydi. Bunların hep birlikte ortak operasyonu oldu. Ama halkımızın cesur duruşu, hükümetimizin kararlılığı ve Cumhurbaşkanımızın dik ve net duruşuyla insanları alanlara davet etmesiyle bu zihniyet başarılı olamadı. Başarılı olmuş olsalardı bu toplantıyı yapamamış olacaktık. Şundan emin olun Fetö törörü de bu ülkemizden temizlenecek ülkemizin bahtı bugünkünden daha farklı olacak. Bundan eminiz ve halkımızı sonuna kadar güveniyoruz. “dedi.
ŞEHİT KIZIN DUASI ÇOK BEĞENİLDİ…
Konuşmaların adından mevlid-i şerif ve ilahiler okundu. Bundan yaklaşık 5 yıl önce şehit düşen Mücahit Coşkun’un 6 yaşındaki kızı Ayşe Erva Coşkun çok güzel bir dua yaptı. İlçe müftüsü minik kızı öperek tebrik etti. Ardından program İlçe müftüsü Mehmet Bektaş’ın duasının ardından son buldu. Alaplı Ak Parti İlçe teşkilatı ve gençlik kolları hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programa Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, TSO Başkanı Recep Ocak, Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Bektaş, Esnaf Sanatkar Odası
Başkanı Muharrem Gelgeç, Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Alaplı Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Yaman, Ereğli,Devrek, Gökçebey,Kozlu, Çaycuma, Kilimli Ak Parti Gençlik Kolları Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

mevlit

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz