ALAPLI HABERLERİ

SELAM FİLMİ YAPILAN GALA İLE VİZYONA GİRDİ

6 Nisan 2013
583 kez görüntülendi

SELAM FİLMİ YAPILAN GALA İLE VİZYONA GİRDİ

Selam Filminin galası Zonguldak Demirpark AVM’de yapıldı

Zonguldaklı vatandaşlar, Demirpark AVM bünyesindeki Prestij Sinemaları’nda yapılan galaya akın etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ın eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız, daire müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları, iş adamları ve davetlilerin katılımıyla kokteyl düzenlendi.

Ayrıca galaya filmin oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer, Hasan Nihat Sütçü ve EmreKarakoç da hazır bulundu. Vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdiği oyuncularla hem tanışma fırsatı buldu hem de Fotoğraf çektirdi.

Gala programının organizasyonunu üstlenen Tüm Çalışanlar Platformu(TÜÇAP) adına bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamzaçebi, “Bu hikaye yaşatmak için yaşayama sırrına erenlerin, anne babalarından, yar ve yaranlarından ayrı kalmasının hikayesidir. Onlar dünyanın farklı coğrafyalarına, gönüllerindeki ülke tutkusunu, memleket sevdasını, hizmet aşkıyla bastırarak gittiler. Selam olsun fedakar yiğitlere! İşte bugün bu kahramanları anmak ve anlamak için buradayız. Bu galamızda bizi yalnız bırakmayan oyuncularımıza ve bütün davetlilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi.

 

 

Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan da, filmin çok etkileyici olduğunu belirterek, “Selam filmi, gönül mesajının nerelere kadar ulaştığının bir göstergesi. Bu sevgi mesajı bütün dünyaya nasıl ulaşıyor, nasıl oluyor bunları görüyoruz. Bu film ile ‘bu değirmenin suyu nereden geliyor’ sorusuna güzel bir cevap verilmiş. Bazılarına ciddi cevap olmuş. Bu bakımdan senaryoyu hazırlayanlara çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Filmi izlerken duygulanan bayan izleyiciler de gönül kapısı açık olanlara yönelik güzel mesajlar verildiğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz