ALAPLI HABERLERİ

SELAM FİLMİ ZONGULDAK’TA

5 Nisan 2013
658 kez görüntülendi

SELAM FİLMİ ZONGULDAK’TA

Yurt dışında zorlu şartlarda görev yapan öğretmenlerin fedakarlıklarını anlatan, ‘üç umut, üç gaye, üç ideal’ sloganı ile yola çıkan ‘Selam’ filmi, Zonguldak’ta gösterime girdi.

Yapımcılığını Neyir Film, yönetmenliğini Sabri Koç, başrollerini Yunus Emre Yıldırımer, Burçin Abdullah, Hasan Nihat Sütçü, Fatma Karanfil, Emre Karakoç, Saba Merhi ve Canan Uzun’un oynadığı, üç ayrı kıta ve üç ayrı ülkede çekilen filmde, yaşanmış hayat hikayeleri canlandırılıyor. Fedakarlığı dünyanın en ücra köşelerine kadar yayılan Anadolu insanının eğitim hizmetleri, ilk kez sinema diliyle izleyici karşısına çıkıyor.

TÜÇAP, SELAM’I Zonguldak’A GETİRDİ

Zonguldaklı sinemaseverlerin yoğun istekleri üzerine Tüm Çalışanlar Platformu (TÜÇAP) önderliğinde Zonguldak’a getirilen filmin gala gösterimi yarın saat 20.00’de Prestij Sinemaları’nda yapılacak. Galaya protokol mensupları ve seçkin davetlilerin yanı sıra filmde rol alan 3 oyuncu da katılacak.

TÜÇAP Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamzaçebi, yaptığı açıklamada, “Gün geçtikçe artan bir talep var. Bir seyreden bir daha seyretmek istiyor. Zannediyorum, önümüzdeki günlerde sinema salonlarında bir sıkışma olacak. Sinemaseverlerin ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin kaçırmamasını tavsiye ediyorum.” dedi.

BU GÜN AKŞAM GALA YAPILACAK

Bu arada filmle ilgili tanıtım galası, 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de  Prestij sinemalarında yapılacak.  Galaya protokol mensupları ve seçkin  davetlilerin yanı sıra filmde rol alan 3 oyuncu da katılacak.   TÜÇAP  Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hamzaçebi, “Gün geçtikçe artan  bir talep var. Bir seyreden bir daha seyretmek istiyor. Zannediyorum,  önümüzdeki günlerde sinema salonlarında bir sıkışma olacak.  Sinemaseverlerin ve Zonguldaklı hemşerilerimizim kaçırmamasını tavsiye  ediyorum” dedi.

Yorumlar

  1. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    Bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum. Bu filmde bende kendimi bulacağım. Çünkü 1994 yılında yurt dışına öğretmen olarak gidenlerden biriyim. benzer sahneleri yaşadığımızı söyleyebilirim. Bu filmi geçenlerden ve hasseten gerçek olarak yaşayanlardan Allah razı olsun.

  2. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    Selam filmi gerçekten yaşanmış hayat hikayelerinin en gerçekçi şekilde beyaz perdeye yansımasıdır. Bende zor şartlarda 1994 yılında o öğpretmen arkadaşlarım gibi yurt dışına giden biri olarak filmde kendimi bulacağımı düşünüyorum. Herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.

Yorum Yaz