ALAPLI HABERLERİ

SENTETİK ÇİM KAPLAMA YAPILIYOR

18 Mayıs 2013
607 kez görüntülendi

SENTETİK ÇİM KAPLAMA YAPILIYOR

 

Alaplı futbol sahasının sentetik çim kaplama çalışmalarında son aşamaya gelindi. Sahanın bir bölümünün, 4 kulvarlı atletizm pistiyle birlikte sentetik çim kaplaması tamamlandı.

Sentetik çim serme çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Bu sahaya şiddetle ihtiyacımız vardı. Gecikmiş de olsa, UEFA standartlarında bir sahaya kavuştuğumuz için mutluyuz. “ dedi. Belediye Başkanı Çimenoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

“Uzun zamandır beklediğimiz Alaplı’nın futbol sahasının sentetik çim kaplaması artık bitmek üzere. Sanıyorum artık bir ay içerisinde sahamız hazır hale gelir. UEFA’nın Türkiye’deki temsilcisi gelip sahayı kontrol ettikten sonra sahayı teslim alacağız. Bundan sonraki sezon gerek spor kulüplerimiz, gerekse okul takımlarımız maçlarını ve antrenmanlarını bu sahada yapacaklar. Böyle bir sahaya çok ihtiyacımız vardı. Biraz geç kaldı, geçen sezona yetişmesi gerekiyordu ama yetişmedi.  Geç de olsa, yapılmış olması bizim için sevindirici bir olay. Bu sahanın yapımında emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere Sayın Valimize, İl Spor Müdürümüze Alaplı halkı adına çok teşekkür ediyoruz. Alaplı’ya hayırlı uğurlu olsun. “

Bu arada, sahanın sentetik çim kaplama çalışmalarını yürüten yüklenici firma yetkilileri, çim sermenin ardından yapıştırma ve kum serme çalışmalarının yapılacağını, en geç bir ay içinde sahanın müsabakalara hazır hale geleceğini bildirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz