ALAPLI HABERLERİ

SENTETİK ÇİM SAHA YAPIMI BAŞLADI

23 Eylül 2012
842 kez görüntülendi

SENTETİK ÇİM SAHA YAPIMI BAŞLADI

Alaplı Futbol Sahasında sentetik çim saha yapımı başladı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün , 690 Evler semtindeki Alaplı Futbol Sahası’nın sentetik çim ihalesini alan firma çalışmalara başladı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’ndan alınan bilgiye göre  ihalenin sonuçlanmasının ardından ihaleyi alan firma  sentetik çim kaplama çalışmalarına başladı .

Çimenoğlu, yapılacak çalışma kapsamında,  futbol sahasının zemininin sentetik çim kaplanmasının yanı sıra, 4 kulvarlı atletizm pistinin ve  sahanın tel örgülerinin de yapılacağını bildirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Futbol Sahası’nın sentetik çimle kaplanması için başlattıkları girişimin olumlu sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Sahanın yapımı üç ayda bitirilecek . Sahanın sentetik çim kaplanmasıyla artık resmi futbol ve atletizm müsabakalarını kendi sahamızda oynayabileceğiz. Hiç kuşkusuz, bu da İlçemizin sportif alandaki başarılarını daha da artıracaktır. Önümüzdeki sezondan itibaren İlçemizdeki amatör spor kulüpleri artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. İlçemiz sporseverleri, ilçemiz takımlarının maçlarını İlçemizde izleyebilecek. Bu, İlçemiz sporu için de bir dönüm noktası olacak. Sentetik çim futbol sahasının şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

ALBUM ADI Alaplı Şehir Stadı Çalışmaları, Fotograf Mustafa Kanca on 9/23/2012 (26 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


SENTETİK ÇİM SAHA YAPIMI BAŞLADI Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz