ALAPLI HABERLERİ

SENTETİK HALI SAHA YAPIMI

3 Temmuz 2012
565 kez görüntülendi

SENTETİK HALI SAHA YAPIMI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz ve Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, ziyarette yaptığı konuşmada, 690 Evler semtindeki Alaplı Futbol Sahası’nın KDV hariç 415 bin lira bedelli sentetik çim ihalesinin yapıldığını, belirterek, 4 kulvarlı atletizm pisti ve sahanın tel örgülerinin de yapılacağını bildirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, ise, Alaplı Futbol Sahası’nın sentetik çimle kaplanması için başlattıkları girişimin olumlu sonuçlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “ Sahanın sentetik çim kaplanmasıyla artık resmi futbol ve atletizm müsabakalarını kendi sahamızda oynayabileceğiz. Hiç kuşkusuz, bu da İlçemizin sportif alandaki başarılarını daha da artıracaktır. Önümüzdeki sezondan itibaren İlçemizdeki amatör spor kulüpleri artık kendi evinde maçlarını oynayabilecek. İlçemiz sporseverleri, ilçemiz takımlarının maçlarını İlçemizde izleyebilecek. Bu, İlçemiz sporu için de bir dönüm noktası olacak. Sentetik çim futbol sahasının şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz