ALAPLI HABERLERİ

SGK HAFTASINDA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

13 Mayıs 2014
625 kez görüntülendi

SGK HAFTASINDA BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİLER

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaplı Belediyesini ziyaret ettiler.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Cemil İĞNECİ, Kurum çalışanları ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı  Nuri TEKİN’i makamında ziyaret ettiler.

Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Cemil İĞNECİ, Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri ve Sosyal Güvenliğin önemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında açıklama yapan Alaplı Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Cemil İĞNECİ, “Toplumda Sosyal Güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda Kuruluş tarihimiz olan 16 Mayıs tarihini kapsayan haftayı Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutluyoruz” dedi.

SGM Müdürü İĞNECİ, “Sosyal Güvenlik olarak 75 milyona hizmet veriyoruz. Misyonumuz Kaliteli kolay erişilebilir, insan odaklı hizmet vermektir. Vizyonumuz, vatandaşlarımıza hizmeti etkin, kaliteli ve hızlı bir şekilde vermektir” dedi.

İĞNECİ, “Sosyal güvenlik merkezlerimiz ile hizmeti vatandaşın ayağına götürmekteyiz. Vatandaşlarımız  Kurumumuz  www. sgk.gov.tr internet sitemize ve Alo 170 ile 7 gün 24 saat ulaşılabilmektedirler” diye konuştu.

başkana ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz