ALAPLI HABERLERİ

SGK MÜDİRESİ’NDEN ZİYARET

14 Mayıs 2013
564 kez görüntülendi

SGK MÜDİRESİ’NDEN ZİYARET

 

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nülifer UZAR ve personelleri tarafından bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirildi

 

13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Alaplı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nülifer UZAR ve personelleri tarafından bir dizi protokol ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında ; Belediye Başkanı, Ticaret Odası Başkanı, Esnaf Odası Başkanı, Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Müdürü ziyaret edildi.

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Alaplı Merkez Müdiresi Nilüfer Uzar, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, bir buket çiçek takdim etti.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle kurum ve kuruluşlara nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten SGK Alaplı Merkez Müdiresi Nilüfer Uzar, hafta boyunca sosyal güvenliğin önemini anlatan etkinliklerde bulanacaklarını bildirdi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

ALBUM ADI ALAPLI SGK SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI ZİYARETLERİ, Fotograf Mustafa Kanca on 5/14/2013 (11 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz