ALAPLI HABERLERİ

Sigarayı bırak gömlekle kravatı kap

22 Şubat 2013
535 kez görüntülendi

Sigarayı bırak gömlekle kravatı kap

Alaplı’da kaymakamlığın başlattığı kampanyayla sigarayı bırakan iki kişiye gömlek ve kravat hediye edildi.

Alaplı Kaymakamlığı’nın sigara alışkanlığının bırakılmasını teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya doğrultusunda iş adamı Recep Ocak ve Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Sıddık Güzelküçük’e hediyelerini hükümet konağında düzenlenen törenle verdi.

Törende konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, 1 yıl içinde 10 kişiye sigarayı bıraktırdıklarını bırakanlara gömlek ve kravat hediye ettiklerini söyledi.

Herkesin sigarayı bırakmaya davet ettiklerini ifade eden Malğaç, şunları kaydetti;

“Sigarayı bırakma konusunda hükümetimiz inde yürütmüş olduğu Sağlık Bakanlığınızda koordinasyonunda devam eden çalışmalarda Kaymakamlık olarak burada yerel bazda kendi imkanlarımızla destek veriyoruz. Sigara alışkanlıklarında vazgeçen vatandaşlarımızı bizde burada ödüllendiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sigara iletinden kurtulmaya davet ediyoruz.”

Recep Ocak ise, 22 yıllık sigara alışkanlığını bıraktığını ifade ederek, Gerçekten sağlık yaşam için sigaranın ne kadar kötü olduğunu öğrendim bunu bıraktıktan sonra daha iyi olduğunu anlıyorsunuz. Kaymakamız ada desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Törende, Sağlık Gurup Başkanı Gamze Oynar’da hazır bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz