ALAPLI HABERLERİ

SİNAN VE ŞENNUR İÇİN MUHTEŞEM DÜĞÜN

22 Ekim 2012
1.165 kez görüntülendi

SİNAN VE ŞENNUR İÇİN MUHTEŞEM DÜĞÜN

Alaplı Belediyesi itfaiye müdürü Sinan Taşkın yapılanmuhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Alaplı  Belediyesi itfaiye müdürü Sinan Taşkın 21 Ekim 2012 Pazar günü Saat:19.00 ‘da Gülüç Büyük Anadolu Ereğli Otelde yapılanbir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Alaplı Kasımlı İlköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Şennur Değermenci’yle  hayatını birleştiren olan Taşkın, tüm dostlarını bu güzel gününde yanında olmalarının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Kdz.Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın’ın oğlu olan Alaplı Belediyesi itfaiye Müdürü Sinan Taşkın, “Düğün törenimizde mutluluğumuzu tüm dost, akraba ve arkadaşlarımız düğünümüze geldi .Muhteşem bir kalalabalık vardı. ”dedi.

Taşkın ve Değermenci’nin nikahını Gülüç Belediye Başkanı Aydın  Güngör ,nikah şahitlliklerini Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile  Alaplı Aktif Gençlik spor kulubü başkanı Hüseyin Uğuz yaptı.

Düğüne Alaplı Protokolu katıldı. Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu,  ilçe Emniyet müdürü İsmail Baş, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Belediye Meclisi üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve yönetim kurulu üyleri, CHP ilçe Başkanı Nuri Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Sinan Taşkın’ın Alaplı  itfaiyedeki mesai arkadaşları, Kasımlı İÖO müdürü Erdal Yılmaz ve öğretmenler ile kalabalık davetli topluluğu katıldı

www.AlapliHaberleri.com sitesi  olarak genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ALBUM ADI SİNAN İLE ŞENNUR DÜĞÜNÜ, Fotograf Mustafa Kanca on 10/21/2012 (127 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


SİNAN VE ŞENNUR İÇİN MUHTEŞEM DÜĞÜN Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz