ALAPLI HABERLERİ

SINAVDA 100 TAM PUAN ALANLARA ÇEYREK ALTIN HEDİYE

25 Mart 2016
1.571 kez görüntülendi

SINAVDA 100 TAM PUAN ALANLARA ÇEYREK ALTIN HEDİYE

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Alaplı Sürücü Kursu, kursiyerler arasında tüm pratik, teorik ve yazılı sınavlarda 100 tam not alan kursiyerini altınla ödüllendiriyor.


Alaplı’da  faaliyet gösteren Özel Alaplı  Kursu yetkilileri 1 yıl önce başlattıkları uygulama ile ehliyet sınavından 100 alan kursiyerlerini küçük altınla ödüllendiriyor. Kursta teorik dersleri kaçırmayan, girdiği teorik ve yazılı sınavlarda yüz tam puan alma başarısı gösteren Bakiye Aral ve Özlem Özgüç, Sürücü Kursu’nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Adayların çeyrek altınları Sultan Koca tarafından kendilerine takdim edildi.

Her sınav sonunda tüm soruları tam olarak cevaplayan ve direksiyon sınavında da tam puan alan kişiye çeyrek altın hediye ettiklerini belirten Özel Alaplı  Sürücü Kursu Müdürü Ahmet Koca, “Çalışmak sizden ödül bizden” sloganını hayata geçirdiklerini belirtti.
Koca, “Bayan arkadaşımız hem teorik hem yazılı sınavdan tam puan elde etti. Biz de kendisini tebrik ediyoruz. yıllardır Alaplı’da faaliyet gösteren bir işletme olarak her sınavda tam puan alan öğrencilerimizi  ödüllendiriyoruz” dedi.
Sürücü kursu tarafından altınla ödüllendirilen Bakiye Aral  ise jest nedeniyle Özel Alaplı  Sürücü kursu yönetimine teşekkür etti. Düzenli olarak derslere girdiğini kaydeden Aral , ” Bu uygulama ehliyet almak için kurslara katılan adaylar için teşvik edici bir uygulama  olacak. Hocalarımızı girdiğimiz derslerde  dinledim ve bu başarıyı yakaladım. Burada bana yardımcı olan öğretmenlerime ve küçük altın vererek beni onurlandıran sürücü kursu idaresine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

aday

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz