ALAPLI HABERLERİ

SOĞUK HAVADA KAN BAĞIŞINA KOŞTULAR

22 Aralık 2013
507 kez görüntülendi

SOĞUK HAVADA KAN BAĞIŞINA KOŞTULAR

Alaplı’da Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı ve Kasımlı İlk ve Orta  Okulu işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren Kasımlı İlk ve Orta Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, okul olarak sosyal sorumluluk kapsamında toplum hizmeti olarak bu çalışmayı yaptıklarını belirtti. Zonguldak Kızılay Kan Merkezi, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirten Yılmaz, “Bölgemizdeki köy muhtarlarımız, köy imamlarımız, velilerimiz, eğitimcilerimiz toplum hizmeti olarak bu çalışmaya destek verdiler. Havanın bugün soğuk olmasına rağmen  katılım gayet güzel oldu. Soğuk kış gününde kan bağışı yaparak destek verdiler. Yine de  velilerimiz  ve halkımız kan bağışına  duyarlılığını göstermiştir. Bayan velilerimizin de bir çoğunun kan sayımları düşük çıktığından kan veremediler” dedi.

Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de, “Bu yıl Alaplı ilçesinde Kasımlı İlk ve Orta Okulu’nda  2013  yılının  en son kan bağışını yaptık. Soğuk kış gününde kan bağışına bayan ve erkek veliler destek verdiler. Geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasında ortalama 70-80 ünite kan alıyoruz. Çevre köylerden insanlar kan bağışına çok büyük destek veriyor. Otobüslerle gelerek kan bağışında bulunuyorlar. Bu duyarlılıklarından dolayı bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Okulumuz öğretmenleri ve idarecileri çok güzel çalışmışlar. Bu anlamda okul öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu


From KASIMLI İLK VE ORTAOKULUNDA KAN BAĞIŞI, posted by Mustafa Kanca on 12/22/2013 (68 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz