ALAPLI HABERLERİ

SP ALAPLI BELEDİYE MECLİSİNDE 2 ENGELLİ ADAY

3 Mart 2014
511 kez görüntülendi

SP ALAPLI BELEDİYE MECLİSİNDE 2 ENGELLİ ADAY

Saadet Partisi Alaplı İlçe teşkilatı tarafından Engelli vatandaşların katıldığı bilgindirme toplantısı düzenlendi.

Derneğimiz tarafından 02.03.2014 tarihinde dernek üyelerine yönelik Alaplı çınar dibi kafede kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya aileleriyle birlikte yaklaşık 100 engelli üye katıldı.

30 mart 2014 günü yapılacak olan yerel seçimlerde Saadet Partisinden Belediye meclis üyesi adayı olan Serra KORKUT ve Ramazan ULUPINAR’a destek amacıyla düzenlenen kahvaltıda konuşan Şube Başkanı İsmail KORKUT; bu arkadaşlarımızın meclise girmeleri halinde Alaplı’da engellilerin çözülmeyi bekleyen sorunlarını artık talep eden taraf değil; çözen taraf olabilmek için arkadaşlarımızın meclise girmelerinin çok önemli olduğunu ve bu hususta tüm engellilerin gayret göstermesi gerektiğini söyledi.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan SARIKAYA programda yaptığı konuşmada; Türkiyede ilk olarak Refah Partisinden engelli bir vatandaşın Belediye meclisi üyesi olduğunu ayrıca 54. Refahyol Hükumeti döneminde ilk kez Başbakanlığa bağlı Özrülüler İdaresi Başkanlığının kurulduğunu, merhum Erbakan hocamızın engellilerden bahsederken; sizler özürlü değil; özel vatandaşlarımızsınız diye söz etmesinin milli görüşün engellilere bakış açısının ne denli önemli olduğunu söyledi.

 

Saadet Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Tuğsal ÇETİN’de yaptığı konuşmada; engellilere bakışında engel bulunanların bu bakış açılarını gözden geçirmesi gerektiğini ifade ederek, Saadet Partisinin engellilere verdiği önemin Alaplıda Belediye meclisi listesine Parti olarak en önemli projelerinden biri olan engelsiz Alaplı’yı inşa edebilmek için 2 engelli kardeşimizi listemize alarak engellilerimizin sorunlarını arkadaşlarımızla birlikte çözeceğiz diye konuştu.

 

Derneğin Şube Başkan yardımcısı ve Saadet Partisi Belediye meclisi adayı Ramazan ULUPINAR yaptığı konuşmada; Saadet Partimizin engellilere verdiği değeri karşılıksız bırakmamalıyız ve biz engelliler her daim yanımızda olan Partimize sahip çıkıp destek vermeliyiz diye konuştu.

 

Saadet Partisi Belediye meclisi üyesi adayı Serra KORKUT’ta programda yaptığı konuşmada; hem engelli, hemde bayan olarak Alaplıda yaşayan tüm engellilerin ve bayanların Saadet Partisine destek vermelerini istedi ve tüm Partiler içinde Belediye meclisi listelerine seçilebilir sıralarda 2 bayan üyeye yer veren tek Partinin Saadet Partisi olduğunu vurguladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz