ALAPLI HABERLERİ

SP İLÇE TEŞKİLATI BAYRAM MESAJI

22 Nisan 2014
541 kez görüntülendi

SP İLÇE TEŞKİLATI BAYRAM MESAJI

Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanlığının 23 Nisan Mesajı
Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Ramazan SARIKAYA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle Kutlama Mesajı yayınladı.

SARIKAYA’nın Mesajı Şöyle;

“Türkiye Büyük Millet Meclisi, işgal edilmiş vatan topraklarını kurtarmak ve bu topraklar üzerinde bağımsız bir devlet kurmak üzere kurulmuştur. Bu hedefi gerçekleştirmek içinde; hâkimiyetin “kayıtsız-şartsız” millete ait olduğu prensibinden hareket edilmiştir. Milletimiz dualarla açılan Meclis’in öncülüğünde tarihe adını altın harflerle yazdıran bir kurtuluş destanına imza atmıştır.
Ancak bugün geldiğimiz noktada bağımsızlığımız, Milletimizi millet yapan değerlerimiz, kayıtsız-şartsız millete ait olması gereken egemenliğimiz ne durumdadır? 93 yıl önce vatanın kurtuluşuna ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna temel teşkil eden “Bağımsızlık”, “Milli İrade” gibi değerler bugün ağır bir tahribatla karşı karşıyadır. Milleti millet yapan değerlerin yerine, bu değerleri yozlaştıran Avrupa Birliği kriterleri getirilerek zina suç olmaktan çıkarılmış, domuz kasaplık hayvan sınıfına alınmış, çıkarılan toprak satışı kanunu ile ülke toprağı yabancıların eline geçmeye başlamıştır. Türkiye’nin kurtuluşunu Avrupa Birliği içinde görmenin, milli irade ile ne kadar örtüşebileceğini milletimizin vicdanına sunuyorum.
Biz Saadet Partisi olarak, “bağımsızlığımız” ve “milli egemenliğimiz” üzerinde oluşan tahribat ve yaranın ortadan kaldırılması için 23 Nisan 1920’de kurulan TBMM nasıl bir millete öncülük yaparak, ülkeyi işgalden kurtarıp Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduysa, aynı TBMM bugünde tarihi ve manevi bağlarla bağlı olduğumuz mazlum İslam coğrafyasını da işgalden kurtarmanın öncülüğünü yapmalıdır. Sahip olduğumuz tarihi geçmiş ülkemize bu vazifeyi yüklemektedir.
23 Nisan aynı zamanda çocuklarımıza armağan edilmiş bir bayramdır. 23 Nisan’ların manasını idrak edebilecek, zararlının değil faydalının, kötülüğün değil iyiliğin, zulmün değil adaletin, batılın değil Hakk’ın hakim olduğu bir dünyayı hayal ederek canla başla çalışmalıyız. Unutmayalım ki bir ülkenin gücü ne topudur ne silahıdır ne de tankıdır; asıl gücü imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Saadet Partisi olarak tüm çocuklarımızın gerçek bir çocuk bayramını yaşayabileceği yeni bir dünyayı kurmak ümidiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, En değerli varlığımız çocuklarımızındır. Onlar geleceğimizin teminatıdır. Ahlaki ve manevi değerlere bağlı, vatan sevgisiyle büyüyen bir nesil yetiştirdiğimiz takdirde geleceğimiz güvencede olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Ramazan SARIKAYA
Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz