ALAPLI HABERLERİ

SPOR SALONU İLE İLGİLİ YAPILAN HABER YANLIŞTIR

21 Ekim 2018
1.136 kez görüntülendi

SPOR SALONU İLE İLGİLİ  YAPILAN  HABER YANLIŞTIR

Alaplı Gençlik ve spor müdürü Süleyman  Bayraktar spor salonu ile ilgili tapılan haberle ilgili açıklamalarda bulundu.

Alaplı Spor Salonu 1978 yılında yapılmıştır. Bugüne kadar ayakta durmuştur. Salonumuzun yıkılma tehlikesi yoktur.Ben ilçe spor müdürlüğünde 2017 yılında göreve başladım. Salonumuzda bakım gerektiren bazı yerleri bakıma aldık. İl müdürümüzün de desteği ile  çok sıkıntılı olan konuların büyük bir kısmını çözdük.

Söz konusu haberde geçen  salonunun ısıtma problemi olduğu soyunma odaları ve tuvaletlerin çok kötü durumda olduğu şeklinde bir yazı  gördüm. Kesinlikle salonun ısıtma problemi yoktur.Salonumuz doğal gazla ısınmaktadır. Sıcak suyumuz vardır. Alaplı Salonumuzda kış mevsiminde de rahatlıkla spor yapılmaktadır. Şu anda zemin parke çalışmalarını yapıyoruz. il müdürlüğümüzün malzeme desteği ile zımpara ve verniğin yapıyoruz.

spor salonunda yapılmakta olan tüm müsabakalar salonumuzda yapılabiliyor.  Geçtiğimiz aylarda Zonguldak güreş seçmleri salonumuzda yapılmıştır.

Diğer taraftan spor salonunun içine farelerin girdiği  benden önceki dönemde ben fare görmedim. Salonumuz çay kenarındadır. Biz fare girmesin  diye ilaçlarımızı koyduk.

Halihazırdaki spor salonumuz Alaplı’ya tam anlamda hizmet edememektedir.Spor salonuna ihtiyaç vardır. Ancak spor salonunun eklentilere ihtiyacı vardır. Biz bu eklentilerle ilgili bakanlığımızla ve il müdürümüzle görüştük. Yeni bir spor salonu Alaplı’ya yapılacak  bunu bakanımız burada da söyledi. Salon yapılıncaya kadar bizde gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için ufak tefek bakımlarını yapıyoruz.. şu anda gençlerimiz spor salonunda her türlü çalışmalarını yapabilir. Zemin çalışmaları  ay sonuna kadar tamamlanacak.

Salonumuzda yedi yaşından yetmiş yaşına kadar herkes spor yapabilir.Herkesin buraya girme hakkı vardır. Belirli kurallarımıza uymak şartıyla her türlü kurslar ve çalışmalar yapılabilir.

Antrenörlük  belgesi olan herkes burada çalışma yaptırabilir

 

spor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz