ALAPLI HABERLERİ

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

13 Şubat 2016
705 kez görüntülendi

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Alaplı ilçe yönetim kurulu üyesi İbrahim Şengün, Alaplı Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce bir grup arkadaşlarının Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

10 kişilik bir grupla Alaplı Adliyesi’ne gelerek Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Şengün, şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından yüzde 52 oyla doğrudan seçilen ilk cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan, temel hak ve hürriyetler ile demokrasimizin gelişmesi doğrultusunda sayısız reformların mimarı olan, milyonlarca kişi tarafından sevilen sayın Cumhurbaşkanımızın diktatörlükle itham edilmesi son derece yanlıştır. Bu ifadeler sadece sayın Cumhurbaşkanımıza dönük bir saldırı ve hakaret değil, verdikleri oylarla onu bu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşa da yapılmış açık bir hakarettir.”

suçç

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz