ALAPLI HABERLERİ

ŞÜKRÜ KILIÇ’A TEPKİ GÖSTERDİ

27 Kasım 2014
645 kez görüntülendi

ŞÜKRÜ KILIÇ’A TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Sadettin Arslan Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ı tarafsız olmaya çağırdı.

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Sn. Şükrü Kılıç’ın bugün kamuoyuna geçtiği ‘Köylerin sorunlarını tespit ediyoruz’ açıklamasını hayretler içerisinde okumuş bulunmaktayım.

Muhtarlar Derneğinin, sorumluluk alanındaki köylere dahil sorunları araştırması ve takip etmesi en doğal hakkı ve görevidir. Ancak, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç’ın köy muhtarlarıyla yaptığı bu toplantılara sadece AKP’nin İL Genel Meclis Üyelerini davet etmesi, bu toplantılara CHP İl Genel Meclis Üyelerini davet etmeyip yoksayması kabul edilemez  bir ayrımcılıktır.

Sn.Kılıç bu davranışıyla tarafsızlığını yitirmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis Üyeleri olarak bizler, seçildiğimiz günden itibaren parti rozetimizi çıkartarak, bölgemizin, halkımızın ve köylerimizin sorunları ve talepleri için gece gündüz çalışırken Muhtarlar Derneğinin böyle bir ayrımcılık yapmasını asla  kabul etmiyoruz.

Bu tür uygulamalar, Kdz.Ereğli’mizin birlik ve beraberliğini bozar.  Her ne kadar bu tür toplantılara, CHP İl Genel Meclis Üyeleri olarak bizler davet edilmesek de, muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.

Sn.Kılıç’ı, bulunduğu makamın sorumluluğunu daha titiz ve tarafsız yerine getirmeye, Muhtarlar Derneğini siyasi oluşumlardan uzak tutmaya davet ediyorum.

arslan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz