ALAPLI HABERLERİ

SÜLEYMAN BAYRAKTAR EVİNİN ÖNÜNDE DARP EDİLDİ

14 Ocak 2017
2.023 kez görüntülendi

SÜLEYMAN BAYRAKTAR EVİNİN ÖNÜNDE DARP EDİLDİ

Alaplı Kılçak ilk ve Ortaokulu müdürü Süleyman Bayraktar Ereğli’deki evinin  önünde iki kişinin saldırısına uğradı.

Süleyman Bayraktar  dün  gece saat 21.45 te Alaplı’dan  Ereğli’ye aracı ile hareket etti.  saat  22.00 sıralarında aracını evinin altındaki park yerine park ettikten sonra aracından inip evine yöneldiği sırada kendisine bir gencin ” Hocam bakar  mısın” diye seslendiğini  duydu.  Arkadan gelen gelen gencin elindeki sopayla vurduğunu daha sonra iki gencin kafasına sopalarla vurmaya devam ettiğini söyledi. Arbede sırasında gencin birinin elinden sopaya aldığını  onlarla mücadele sırasından  yaralandığını komşularının yere inerek hastaneye kaldırıldığını  gençlerin ara sokağa girerek kaçtıklarını anlattı.

Süleyman Bayraktar’a Ereğli Devlet Hastanesinde müdahale edilerek kafasındaki yaralar dikildi. Çekilen  Tomoğrafide  beyninde bir hasar olmadığı tespit edildi.

Süleyman Bayraktar polise verdiği ifadenin ardından  evine gönderildi.

Ereğli Emniyet müdürlüğü  yetkilileri  olayın araştırılacağını  olayı yapan kişiler ve azmettiricilerin ortaya çıkarılacağını  ifade ettiler.

Süleyman Bayraktar’a yapılan menfur saldırıyı olayı yapanları ve azmettirenleri şiddetle kınıyoruz. Yapanların bir an önce adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

Eğitim camiasına ve Süleyman Bayraktar’a geçmiş olsun

süleyman

Yorumlar

  1. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    OKUL MÜDÜRÜ ARKADAŞIMIZA YAPILAN MENFUR SALDIRIYI NEFRETLE VE ŞİDDETLE KINIYORUZ. İNŞALLAH SUÇLULAR KISA SÜREDE YAKALANIP CEZALARINI ALIRLAR. MÜDÜRÜMÜZE GEÇMİŞ OLSUN DER, ACİL ŞİFALAR DİLERİZ.

Yorum Yaz