ALAPLI HABERLERİ

SÜLEYMAN BAYRAKTAR’I DARP EDEN ŞAHISLAR YAKALANDI

15 Haziran 2017
1.886 kez görüntülendi

SÜLEYMAN BAYRAKTAR’I DARP EDEN ŞAHISLAR YAKALANDI

Kdz.Eregili’de yaklaşık 6 ay önce evinin   önünde Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar’ı darp eden kişiler yakalandı.

Alaplı ve Ereğli’de dün akşam saatlerinde yapılan bir operasyonla üç kişi göz altına alındı.

Alınan bilgilere göre yaklaşık 6 ay önce Kılçak Köyü İlk ve Orta Okulu Müdürlüğü görevini sürdüren Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bayraktar, evine gireceği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından darp edildi. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan Bayraktar’ın kafasına dikiş atılmıştı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, güvenlik kamerası bulunmayan bölgede detaylı bir  teknik inceleme çalışması başlattı. Tüm detaylar toplandı ve düğmeye basıldı. Olayı gerçekleştirdiği iddiası ile 3 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı. Zanlıların  Ereğli ve Alaplı’daki ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda silahın yanı sıra kılıç ve bıçak bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından  darp eden iki şahısla  olayı azmettiren kişi Ereğli Adliyesi’ne sevk edildi.

süleyman1

Yorumlar

  1. muhammet bayraktar dedi ki:

    Hocama tekrardan geçmiş olsun diyorum… Lağım faresi gibi aylardır deliklerine gizlenen şerefsizleri sonunda emniyet güçleri buldu. İnşallah cezalarını hakkıyla çekerler ve kamu vicdanı rahatlar….

Yorum Yaz