ALAPLI HABERLERİ

SURİYE İÇİN YARDIM ÇADIRI KURDULAR

15 Şubat 2014
530 kez görüntülendi

SURİYE İÇİN YARDIM ÇADIRI KURDULAR

Alaplı’da bir grup ÜMİD  (Ümmet için Dayanışma) Platformu gönüllüsü Suriye için yardım çadırı kurdular

Sana İhtiyacım Var” Sloganı ile başlatılan yardım kampanyası dahilinde Merkez Camisi  önünde kurulan yardım çadırında dört gün boyunca toplanan yardımlar Suriye’ye gönderilerek muhtaçlara ulaştırılacak.

ÜMİD  Platformu  gönüllüleri adına  açıklama yapan  Muhammet Gökay

‘Ümid Platformu Merkez  Camii önünde Suriye’deki muhtaç kardeşlerimiz yararına  bir ayni yardım kampanyası başlattı.  3 yıldır zalim Esed iktidarının sürdürdüğü vahşette açlığın, vahşi bir silah olarak kullanıldığına dikkat çekti. Tüm dünyanın gözleri önünde yüzlerce a insanın açlıktan öldüğünü belirtti. Müslümanların bu zalimliğe karşı asla sessiz kalmayacağını, Alaplı  halkının da yardımlarını esirgemeyeceğinin ifade etti.

“Sana İhtiyacım Var” Sloganı ile başlatılan yardım kampanyasına Alaplı’dan da destek verildiğinin ifade edildiği konuşmada,  dört gün boyunca Merkez  Cami önünde kurulan  çadırda yardım malzemelerinin kabul edileceği açıklandı.

Gökay Toplanan yardımın Alaplı’da ilk yardım hareketini başlatan Zeynep Erdun’un yardım paketleri ile birleştirileceğini Şubat Ayının 23’ünde   Zonguldak Merkezden hareket edecek olan yardım TIRlarına yükleneceğini söyledi

Alaplı ve köylerinden, acil ihtiyaç listesindeki (Kuru bakliyat, şeker, un kuru gıda malzemeleri  battaniye, mont, yeni doğan bebek kıyafetleri ve malzemeleri, konserve, kadın hijyen malzemesi, bebek bezi ve maması )  yardım malzemelerinin toplanarak Suriye’deki muhtaç kardeşlerimize ulaştırılacağı kampanya yoğun ilgi ile karşılandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz