ALAPLI HABERLERİ

SYDV MÜTEVELLİ HEYETİNE MUHTAR ÜYE SEÇİMİ

22 Ocak 2013
688 kez görüntülendi

SYDV MÜTEVELLİ HEYETİNE MUHTAR ÜYE SEÇİMİ

Alaplı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine muhtar üye seçimi yapıldı.

Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na (SYDV) araba alınmasından, evinin yapılmasına kadar ve çocukların her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok çeşitli talep geliyor”‘ dedi.

Malgaç, kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen SYDV Mütevelli heyeti seçiminde yaptığı konuşmada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarının kuruluş amacının muhtaç durumda olan insanlara yardım etmek olduğunu söyledi.

SYDV’lerin muhtaç durumda olan insanlara belli bir destekle tekrar ayaklarının üzerine durmalarını sağlayarak onların hayata tutunmalarına yardımcı olduğunu ifade eden Kaymakam Malğaç, şöyle konuştu:

“SYDV’ler kendi imkanlarıyla sorunlarıyla baş edemeyecek insanlara yardım etmeyi amaç edinmiştir. Gelişen süreç içinde vatandaşların talepleri doğrultusunda görev alanı biraz fiili olarak genişletmiştir. Birçok konuda vatandaşlarımıza destek sağlamaya başlamıştır. Ancak tabi bu önü alınabilir bir gidişatta değildir. Vakfın imkanları çok geniş değil. Herkesin her istediğini verebilecek bir imkanımız yok. Çok çeşitli talepler geliyor. SYDV’den araba alınmasından evinin yapılmasına kadar ve çocukların her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya kadar birçok talep geliyor. Bizim herkese yardım yapabilme gibi bir şansımız gücümüz yok.”

Konuşmaların ardından Mütevelli heyetine Gürpınar Köyü Muhtarı Mehmet Sezer A.Doğancılar köyü muhtarı Rahmi Yapar Yedek üye  ve Gümeli Beldesi Erenköy mahallesi Muhtarı Erdoğan Şen ve Alaplı merkez mahallesi muhtarı Hüsyin Yazgan yedek üye seçildiler.

ALBUM ADI SOSYAL DAYANIŞMA VAKFINA ÜYE SEÇİMİ, Fotograf Mustafa Kanca on 1/22/2013 (37 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz