ALAPLI HABERLERİ

TABELA DERNEĞİ DEĞİLİZ

8 Aralık 2014
589 kez görüntülendi

TABELA DERNEĞİ DEĞİLİZ

Karadeniz Ereğli Karabük Yeniceliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından dernek üyelerine yönelik düzenlenen kahvaltıda, Yeniceliler bir araya geldi.

Karadeniz Ereğli Karabük Yeniceliler Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Şener Mısırlı ile dernek yönetim kurulu üyeleri misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.

Pazar günü saat 10.00’da Kdz. Ereğli Keleşler Park Otel’de başlayana kahvaltıya Dernek Başkanı Mısırlı, dernek yönetimi ile 150 civarında dernek üyesi katıldı.

Dernek Başkanı Mısırlı kahvaltıda yaptığı konuşmada,  Tabela derneği olmadıklarını her etkinlikte ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu tür güzel organizasyonda biraraya gelmek istiyoruz.  Sizlerin sayesinde bunu sürekli olarak başarıyoruz. Diğer yöresel derneklerin birçoğu bunu inanın yapamıyor, biz sizin sayenizde bunu başarıyoruz. Tabela derneği olmak istemedik, olmadığımızı da gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla ortaya koyuyoruz. Derneğimizin kapıları tüm üyelere açıktır. Herkese eşit mesafede durmak zorundayız. Bugünkü yapmış olduğumuz kahvaltı programı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacı ile belli aralıklarla yaptığımız rutin bir kahvaltı programı idi. Bu etkinliklerimiz daha önce olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Bugün buraya gelerek birlik ve beraberliğimize destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum”

Ardından dernek yönetimini tanıtan Mısırlı, zengin kahvaltı menüsü eşliğinde birbirleri ile dayanışma ve kaynaşma imkanı yakalayan üyeler ile ayrı ayrı sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz