ALAPLI HABERLERİ

TANER ARSLAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY

28 Nisan 2014
663 kez görüntülendi

TANER ARSLAN KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAY

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan önümüzdeki günlerde yapılacak olan Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı seçimleri öncesi adaylığını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan; ‘Alaplı’ya daha iyi hizmetlerin yapılması adına bu göreve talip olduğunu’ ifade etti.

Alaplı’nın öncelikli sorunlarının çözülmesinde, daha gelişmiş ve marka olmuş bir Alaplı yaratmak için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını kaydeden Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Alaplı Kent Konseyi Başkan adayı Taner Arslan; ‘Laf değil, iş üretmek için bu önemli göreve talip olduğunu’ kaydetti. Arslan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; ‘Alaplı’mızın daha modern ve yaşanabilir kent olması için bu önemli göreve talibiz. Tüm kamuoyu bilmelidir ki Alaplı’mızın çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Biz başta Alaplı Belediyesi ve resmi kurumlar olmak üzere, tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve halkımızla birlikte ortak hareket ederek bu güzel ilçemizde çok önemli işlere imza atmak istiyoruz.

Amacımız birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçemizin bir marka değeri ve bir cazibe merkezi olmasını sağlamaktır. Bu amaç ve özveri ile Alaplı Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğumu tüm kamuoyu nezdinde açıklıyorum. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyor ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan Alaplı Kent Konseyi Başkanlığı seçimlerinin Alaplı’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

             Taner ARSLAN

                Alaplı TSO Genel Sekreteri ve

                 Alaplı Kent Konseyi Başkan Adayı

Yorumlar

  1. mehmet sağlam dedi ki:

    önce adam olsun , sonra kent konseyi de olur, başbakan da

Yorum Yaz