ALAPLI HABERLERİ

TAPU KADASTRO 166.YAŞINA GİRDİ

21 Mayıs 2013
791 kez görüntülendi

TAPU KADASTRO 166.YAŞINA GİRDİ

Alaplı ilçesinde, Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kokteyl  düzenlendi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 166.yıldönümü Alaplı Tapu Müdürlüğü’nde düzenlenen bir törenle kutlandı. Kuruluş yıldönümünde 166.yıl  pastası  kesildi

Alaplı Tapu Müdürlüğü’ndeki kutlamalara Kaymakam Yıldıray Malğaç, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün,  Ak Parti  ilçe teşkilatı ikinci başkanı Yüksel Koçak, CHP İlçe Başkanı Nuri Tekin, Daire Müdürleri, Meslek Kuruluşları ve STÖ temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe esnafı ile çok sayıda kamu görevlisi katıldı.

Tapu Müdürü İsmail Bayraktar, personeliyle birlikte kutlamaya gelenleri karşıladı. Kaymakam Yıldıray Malğaç, Tapu Müdürlüğü’nce hazırlanan ve üzerinde,’’Tapu Kadastro Teşkilatının 166.Kuruluş Yıldönümü’’ yazılı pastayı kesmeden önce yaptığı konuşmada Tapu Kadastro teşkilatının köklü bir kuruluş olduğunu, teşkilatta bugüne kadar hizmeti geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Malğaç,’’Bu köklü kuruluşumuzun 166.Kuruluş yıldönümünü en içten duygularla kutluyorum. Tüm personeline de başarılar diliyorum’’dedi. Kuruluş Yıldönümü pastası Kaymakam Malğaç, Tapu Müdürü  İsmail Bayraktar, Belediye Başka Yardımcısı Şengün tarafından alkışlarla kesildi.

Tapu Kadastro Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Davetli misafirler Tapu Dairesinde çalışanları tebrik ederek ayrıldılar

ALBUM ADI TAPU KADASTRO 166 YAŞINDA, Fotograf Mustafa Kanca on 5/21/2013 (83 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz