ALAPLI HABERLERİ

TAŞKIN GÜVEN TAZELEDİ

9 Mart 2014
653 kez görüntülendi

TAŞKIN GÜVEN TAZELEDİ

CEM SÜRMENELİ – Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Pazarcılar Esnafı ve Tekel Bayileri Odası Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste olarak gidilen kongrede Başkan Fehmi Taşkın güven tazeledi.

Gelincik Düğün Salonu’ndaki genel kurulda, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, oy birliği ile divan başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Coşkun, özellikle bayan üyelere seslenerek, Zonguldak’tan alınması gereken gerekli evraklar için kendileri gelememeleri halinde, çocuklarını da gönderebileceklerini söyledi.

Gündemdeki maddelerin görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda konuşan Oda Başkanı Fehmi Taşkın ise 1700’lerde olan üye sayılarının 300’e kadar düştüğünü belirterek, “Bunda en önemli etken, yasa gereği odamıza üye olacaklardan kurs belgesi aranması oldu. Bu nedenle birçok üyemiz ile üye olacaklar Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıt yaptırdı. Çünkü orada böyle bir belge aranmıyor. Buna ilçedeki muhasebeciler de yönlendirmeleriyle etkili oluyor. Görevde olduğumuz sürede üyelerimize yönelik çeşitli hizmetlerimiz oldu. Ilerleyen sürede de çalışmalarımızı aynı şekilde sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Kadın üyelerin çoğunlukta olduğu gözlenen genel kurulda yapılan seçimlere tek liste ile gidildi. Ilçe Seçim Kurulu nezaretinde yapılan seçimlerde, kullanılan 154 oyun tamamını alan Taşkın ve ekibi yeniden göreve geldi. Taşkın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Cafer Bayraktar, Adem Baş, Mustafa Yılmaz, Raşit Özer, Erol danışmaz ve Süleyman Uzun görev yapacak. Derneğin denetim kurulu üyeliklerine ise Fatih Danışmaz, Muhittin Başol ile Şükrü Eryiğit seçildiler. Genel kurula Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek,Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ile bazı oda başkanları katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz