ALAPLI HABERLERİ

TEDAVİYE GİDERKEN KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 1, YARALI

19 Temmuz 2016
1.819 kez görüntülendi

TEDAVİYE GİDERKEN KAZA YAPTI 2 ÖLÜ 1, YARALI

Sakarya’nın Hendek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ve 1 yaşındaki çocuk olay yerinde hayatını kaybetti, bir kişi de ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Saat 08.20 sıralarında Düzce istikametinden Sakarya istikametine gitmekte olan 06 E… plakalı Mustafa Y. (29) idaresindeki özel otomobil, D-100 karayolu Hicriye Mahallesi mevkiinde yağışlar sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir benzin istasyondaki benzin pompasına çarptıktan sonra takla atarak durabildi.
Kaza sonrası aynı araçta bulunan Zeynep Y. (28) ve 4 aylık olduğu belirlenen Yusuf Ali Y. olay yerinde hayatını kaybederken araç sürücüsü Mustafa Y. (29) ağır yaralı olarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Mustafa Y.’nin Hendek Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen kazazedenin yakınları sinir krizi geçirirken, kaza geçiren Zonguldak’tan yola çıktıkları ve Ailenin 4 aylık bebekleri Yusuf Ali Y.’nin kalbindeki rahatsızlık yüzünden Sakarya’ya Hastaneye giderken kaza geçirdikleri gelen bilgiler arasında.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

kaza

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz