ALAPLI HABERLERİ

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

29 Ocak 2015
590 kez görüntülendi

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

Anadolu Engelliler Derneği Alaplı Şubesince felç olduğu için 2 yıldır gelini tarafından sırtında taşınan yürüme engelli Ayşe Ayan’a (70) tekerlekli sandalye hediye edildi.

 

Şube Başkanı İsmail Korkut,  yaptığı açıklamada, İlçede tekerlekli sandalye ihtiyacı olan Engelli vatandaşları tespit ettiklerini söyledi.

Duyarlı vatandaşlarımızın bağışladığı sandalyeleri ihtiyaç sahibi kişilere teslim ettiklerini ifade eden Korkut, şöyle konuştu:

“ Ayşe Ayan 2 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yürüyemiyordu. Bu süre zarfından gelini Nermin Ayan onu sırtında taşıyarak bir yerden bir yere taşıyormuş. Dernek olarak Ailenin tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu duyduk ve tekerlekli sandalye hediye etmeye karar verdik. Hayırseverlerimizin desteğiyle alınan sandalyeyi Ayan’a teslim ettik.”

Ayşe Ayan da,  2 yıldır felç olduğum için tüm ihtiyaçlarımı gelinimin sayesinde yaptığını kaydederek, Ondan Allah razı olsun. Sırtında beni her yere götürüyordu. Artık bir tekerlekli sandalyem oldu. Evin için de ya da sokakta rahatlıkla dolaşabileceğim” dedi.

tekerlek

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz