ALAPLI HABERLERİ

TEKİN, ALAPLI’YA İVME KAZANDIRACAK

1 Nisan 2014
539 kez görüntülendi

TEKİN, ALAPLI’YA İVME KAZANDIRACAK

CEM SÜRMENELİ –  CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, maalesef insanlarımız zaman, zaman geleceklerini değil de gününü değerlendirmeye çalışıyorlar bu seçimde onu gösterdi.” Dedi.

Haberal, Alaplı CHP İlçe teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, insanlarımızın yüzde 45’i Türkiye’nin geleceğini düşünmüş olsaydı o zaman çok daha rahat olacağını belirterek, Ülkenin hangi şartlarda kurulduğunu çok iyi bildiklerini ifade etti.Alaplı’da seçimi almak çok zor olduğunu anlatan Haberal, “30 Mart sadece Alaplı için değil Türkiye için çok önemli bir seçim dönemiydi. Maalesef insanlarımız zaman, zaman geleceklerini değil de gününün değerlendirmeye çalışıyorlar bu seçimde onu gösterdi. Eğer insanlarımızın yüzde 45’i Türkiye’nin geleceğini düşünmüş olsaydı o zaman elbette çok daha rahat olacaktı. Hiçbir zaman ümitsiz olmayalım. Ülkemizin hangi şartlarda kurulduğunu iyi biliyoruz.1919’dan daha kötü şartlarda değiliz. Çok şükür Türkiye bu hale gelmiştir. Bizim görevimiz hangi şartlarda olursa olsun ülkemizin yönetimine katkı sağlayarak onu yücelmektir. Burada başta bayanlar olmak üzere büyük çaba harcadınız. Alaplı da seçim almak çok zordu. Ama marifet zoru başarmaktır. Kolayı herkes başarır. Nuri Tekin Alaplı’ya yeni bir ivme kazandıracaktır. Kendisine belediye başkanlığı görevinde başarılar diliyorum.”

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ.

Alaplı Belediye Başkanlığını kazanan  Nuri Tekin’de, Alaplı’da 30 Martta bir zafer yaşadıklarını belirterek, ” Ama ne yazık ki Türkiye genelindeki durum sevincimizi kursağımızda kaldı. En yakın İlçelerimiz Ereğli, Akçakoca, Devrek kaybettik. Ancak Alaplı ‘zaferimiz çok büyüktü. Burada kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde biz burada seçimi kazandık. Biz bundan sonra verdiğimiz sözlerinin hepsini tutacağız. Bize destek veren vermeyen tüm Alaplılı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Ziyarete, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı Halil Furat,CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ve çok sayıda partili katıldı.

ceeee

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz