ALAPLI HABERLERİ

TEKİN RAHMETLİ BAŞKANLARI UNUTMADI

4 Nisan 2014
600 kez görüntülendi

TEKİN RAHMETLİ BAŞKANLARI UNUTMADI

Alaplı’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı kazanarak mazbatasını alan Nuri Tekin, Alaplı Belediye Başkanı olarak görev yapmış merhum belediye başkanlarının kabirlerini ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim okutturup dua etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Başkanı olarak görev yapmış merhum belediye başkanlarının kabirlerini ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim okutturup dua etti.
Belediye Meclisi Üyesi Yaşar Çevik ile birlikte kabri Osmanlı Köyü Aile Mezarlığında bulunan, 1966-1969 yılları arasında görev yapmış Alaplı Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanı merhum Eyüp Yaman, kabri Alaplı Şehir Mezarlığında bulunan 1969-1973 yılları arasında görev yapmış merhum Fahrettin Yazgan ve kabri Büyük Tekke Köyü Aile Mezarlığında bulunan 1984-1986 yılları arasında görev yapmış merhum Ahmet Zeki Atalay’ın kabirlerini ziyaret eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi Din Görevlisi Hüseyin Yılmaz’ın okuduğu Kuran-ı Kerim’in ardından dua etti.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, merhum belediye başkanlarının, Alaplı’ya büyük hizmetlerinin bulunduğunu belirterek, kendilerini rahmet ve şükranla andıklarını bildirdi. Bugüne kadar Alaplı Belediyesi’nde görev yapmış tüm belediye başkanlarının ilçeye önemli hizmetler verdiklerini belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bir kez daha ebediyete intikal etmiş belediye başkanlarımızı, belediye meclisi üyelerimizi, belediye personelimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Sağ olan belediye başkanlarımıza, belediyemizde görev yapmış belediye meclisi üyelerimize ve belediye personelimize de bir kez daha teşekkür ediyor, uzun ömürler ve aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum. Onları her zaman saygıyla ve şükranla anacağız” dedi.

From RAHMETLİ BELEDİYE BAŞKANLARINI UNUTMADI, posted by Mustafa Kanca on 4/04/2014 (3 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz