ALAPLI HABERLERİ

TEKİN’E ERDEMİR İŞÇİSİNDEN TAM DESTEK

13 Şubat 2014
790 kez görüntülendi

TEKİN’E ERDEMİR İŞÇİSİNDEN TAM DESTEK

CEM SÜRMENELİ –  Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı, Yöneticileri ve sendikaya üye Erdemir işçisi, CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

 

“Hiç bir partiye ne fazla yakınız ne fazla uzak ama bölgelerde bu insanları kucaklayacak, onlara gönlünü koyup yüreğiyle konuşabilecek insanlarla yürümek isteriz. Bunlardan birincisi de Nuri Başkanımdır. Siyasi kimliği benim için hiç önemli değildir. Sonuna kadar Alaplı da kendisini destekleme anlamında her türlü desteği vereceğim. Bunu da işçilerimizin sahipleneceğinize ben güveniyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bölgenin sevilen isimleri arasında yer alan Nuri Tekin’i aday göstermesinin ardından toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor. Tekin’i Türk Metal Sendikası’na üye yüzlerce işçi ile birlikte ziyaret eden Sendika Şube Başkanı Odabaş tam destek verdi.

“SEÇİM BÜROSUNA KADAR YÜRÜDÜLER”

Odabaş, Alaplı İlçe merkezi girişinde yüzlerce Erdemir işçisi tarafından karşılandı. CHP Seçim bürosuna kadar işçilerle birlikte yürüyen Odabaş, Alaplı CHP Belediye Başkan adayı Nuri Tekin ve kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Odabaş, seçim bürosunda yaptığı konuşmada, bölgelere göre siyaset yapacaklarını Alaplı’da Nuri Tekin’i destekleyeceklerini söyledi. Erdemir, Ereğli ve Alaplı bir bütün olduğunu ifade eden Odabaş, şunları söyledi:

“PARTİLER ÜSTÜYÜZ”

“Değerli dostumuz Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, kardeşimize destek vermek onunla yol arkadaşlığı, gönül arkadaşlığı, dostluk yapacağımızı Ereğli ve Alaplı kamuoyuna duyurmaya için geldik. İşçi kardeşlerimizden katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Türk Metal sendikası Ereğli şubesi ve genel merkezimiz siyasi partiler üstü bir kurumdur ama bizim her türlü üyemiz olmasına rağmen hepsine ayrı bir saygı duyuyoruz. Burada bir yerel yönetici seçeceğiz. Burada Erdemir ve Türk Metal Sendikası çalışan üyeleri ile beraber yüreğini dürüstlüğünü ortaya koyacak bir insanın yanında olmaktan dolayı çok mutluyum.

“YÜREKLİ İNSANLARLA YÜRÜMEK İSTERİZ”

Bizim hiç kimseyle bir ön yargımız yok. Hiç bir partiye ne fazla yakınız ne fazla uzak ama bölgelerde bu insanları kucaklayacak, onlara gönlünü koyup yüreğiyle konuşabilecek insanlarla yürümek isteriz. Bunlardan birincisi de Nuri Başkanımdır. Siyasi kimliği benim için hiç önemli değildir. Sonuna kadar Alaplı da kendisini destekleme anlamında her türlü desteği vereceğim. Bunu da işçilerimizin sahipleneceğinize ben güveniyorum.

“EREĞLİ VE ERDEMİR BİR BÜTÜNDÜR”

Sonuçta bu bölgenin insanıdır iyi hizmetlere laiktir. Ereğli ve Erdemir bir bütündür. Alaplı bir bütündür. Bunun ayrışması olmaması lazım. Biz hiç kimseye ön yargı ile bakmıyoruz. İnsanın kalbine yüreğine bakıyoruz. Bu sıcaklığı da Nuri başkanda görüyoruz. Bizde teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla birlikte Nuri Başkanımızın yanında olmak istedik. Burada olmaktan da çok mutluyuz.30 Mart’ta inşallah başarılı olacaksınız.” Dedi.

ZİYARETE TEŞEKKÜR

Tekin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu gün partimizi onurlandırdı bizleri çok mutlu etti. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplu sözleşme görüşmelerinde kendilerine başarılar diliyorum” görüşlerine yer verdi.

METALLL

 

MEEEEE

Yorumlar

  1. ankaralı dedi ki:

    Men dakka dukka hesabi. Bugün partiye koltuk cik. Yarın sendikanın işi düşünce tekin de size koltuk çıksın :)

Yorum Yaz