ALAPLI HABERLERİ

TERÖRE ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

17 Aralık 2016
639 kez görüntülendi

TERÖRE ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Faruk Çaturoğlu, Kayseri ilinde medyana gelen menfur terör saldırısını şiddetle kınayarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi terörle bir milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele edeceğiz. Teröre asla teslim olmayacağız. Farklılarımıza bakmadan bir ve beraber olacağız.” dedi.

Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca bugün yapılan bombalı saldırı sebebiyle yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Çaturoğlu, Terörün kökünün kazınacağını ve bu tür olayların Hükümete, millete asla dik çöktürmeyeceğini ifade etti.

AMANSIZ BİR MÜCADELE VERİLYOR.

Hükümetin gerek PKK – PYD gerekse DAİŞ ve tüm terör örgütleri ile amansız bir mücadele verdiğinin altını çizen Çaturoğlu şunları söyledi: “Kayseri İlimizde çarşı iznine çıkan askerlerimizin bulunduğu halk otobüsünü hedef alan bir canlı bomba saldırısını bizleri deriden etkilemiş. 13 vatan evladımız şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Şehit olan kardeşlerimizden Zonguldak Ereğli’den yiğidimiz, kardeşimiz Kenan Döngel’de şehit olmuştur. Yine aynı hain saldırıda 55 yaralımız vardır. Kendilerine acil şifalar ediliyor ve eski sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.”

“MİLLİ MÜCADELE RUHU İLE HAREKET EDİYORUZ”

“Terörün dili, dini ve ırkı olmaz. Terör saldırıları ülkemizi yıldıramaz. Bu terör örgütlerine karşı, milletimizle birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi bir milli seferberlik ruhu içerisinde hep birlikte kararlılıkla mücadele edeceğiz. Terör eylemleri, asker ve polislerimizle birlikte 79 milyon vatandaşımızın tamamını hedef almaktadır. Biz bu terörün kökünü kazıyacağız ve sonunda mücadelemizi askerimizle, polisimizle, halkımızla bitireceğiz. Bundan kimsenin en ufak kuşkusu olmasın. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabrı cemil, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.”

çaturoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz