ALAPLI HABERLERİ

TOKİ İÖO ALAPLI MYO MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

12 Ekim 2012
1.472 kez görüntülendi

TOKİ İÖO  ALAPLI MYO MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Alaplı  Okçular TOKİ İlköğretim Okulu yönetimi Alaplı MYO müdürünü makamında ziyaret etti.

Alaplı İlçe milli eğitim müdürü Hüseyin taşıran, TOKİ Okçular ilköğretim okulu müdür vekili Burak Turgut, müdür yardımcısı Erçin Aydın ve Türkçe öğretmeni Coşkun Kararmış ile birlikte Alaplı Meslek Yüksek Okulu müdürü Rıfkı Henden’i makamında ziyaret etti.

Okullar hayat olsun projesi kapsamında TOKİ Okçular ilköğretim okulunun okul kütüphanesini öğrencilerin ve velilerin kullanımına açmak için başlatacağı kitap toplama kampanyasına desteklerini almak için Alaplı meslek yüksekokulu müdürünü ziyarete gittiklerini belirten Taşıran “okul müdürlüğünün geçen yıl başlattığı okul kütüphanesini oluşturmayla ilgili çalışmasında okul kütüphanesinin mobilya ihtiyacı ve bir kısım kitap ihtiyacı karşılanmıştır.

Ancak kütüphane çok büyük ve kitap sayısı yetersiz kaldığı için böyle bir kampanya başlatarak kütüphanemizi halkın kullanımına açılması hedeflenmektedir. Okullar hayat olsun projesi kapsamında oluşturulacak bu kütüphane gerekirse hafta sonları da açık kalacak ve okuma alışkanlığı yaygınlaşacaktır. Sayın Rıfkı Henden ‘de kampanyaya destek vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ve en kısa zamanda okulu ziaret edeceklerini söyledi. Ben başta sayın kaymakamımız Yıldıray Malğaç olmak üzere Alaplı meslek yüksek okulu müdürü Rıfkı Henden’e,öğretim üyesi Ahmet Oturak’a okul müdürümüze ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Okul müdür vekili Burak Turgut da “kişisel iletişimlerle okul kütüphanesinin mobilyalarının yapıldığını ve kitap ihtiyacının bir kısmının sağlandığını söyledi. Alaplı meslek yüksek okulu öğrencilerinin katılımıyla zenginleşecek olan kütüphaneyi tüm öğrencilere ve velilere açacaklarını söyledi. Başta sayın kaymakamımız Yıldıray Malğaç olmak üzere ilçe milli eğitim müdürümüz Hüseyin Taşıran’a,şube müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican’a,alaplı meslek yüksekokulu müdürü Rıfkı Henden’e,öğretim üyesi Ahmet Oturak’a, rafların yapılmasında ve kitapların alınmasında emeği olan Arzu Koçer’e ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ederim dedi.

 

TOKİ İÖO ALAPLI MYO MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz