ALAPLI HABERLERİ

Toki Okçular İ.Ö.O Fidan Dikti

17 Haziran 2012
1.294 kez görüntülendi

Toki Okçular İ.Ö.O Fidan Dikti

Alaplı Belediyesi ve TOKİ İlköğretim Okulu işbirliğiyle Alaplı Belediyesi Sevgi Ormanı’na 100 ağaç daha dikildi.50 adet fidan da Okçular köyü mezarlığına dikildi.
TOKİ Okçular İÖO Müdürü Murat Uyar Kocaman Bilge şefliğine müracaat ettik.Bize değişik cinslerde 150 fidan verdiler.

Alaplı belediyesi bize Afet Konutlarının yanındaki arsayı gösterdi. Öğrencilerimizle birilikte buraya 100 adet fidan diktik.50 adet fidanıda Okçular köyü mezarlığına diktik.Bize desteklerinden dolayı Alaplı Belediye Başkanlığına ve Kocaman Bölge Şefliğine teşekkür ediyoruz dedi.

Afet Konutları mevkiindeki Alaplı Belediyesi Sevgi Ormanı’na ağaç dikim çalışmalarına, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, TOKİ İlköğretim Okulu Murat Uyar, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile Alaplı Belediyesi Park Bahçe Amirliği çalışanları katıldı. Alana; çınar, ıhlamur, defne ve akasyadan oluşan 100 ağaç dikildi.
Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerine işaret ederek, “ Dolgu alanlarının yanı sıra yol güzergahları ve muhtelif boş alanlarda da bugüne kadar ağaçlandırma çalışması yaptık. Sevgi Ormanı adını verdiğimiz Afet Konutları mevkiindeki bu alanı da tamamen ağaçlandırma alanı olarak tahsis ettik. Bu alanı, oturma grupları, yürüyüş alanları, kamelyalar ve diğer çevresel donanımlarla birlikte piknik ve mesire alanına dönüştürmeyi planlıyoruz. Burada ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceğiz. Diğer kurum ve kuruluşlarımız da buradaki ağaçlandırma çalışmalarımıza katkıda bulunabilirler. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz