ALAPLI HABERLERİ

TOKİ OKÇULAR İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

17 Ocak 2013
1.191 kez görüntülendi

TOKİ OKÇULAR İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TOKİ Okçular Ortaokulu Masa Tenisinde İl Üçüncüsü  Oldu

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen yıldız kızlar kategorisi masa tenisi müsabakalarında Toki Okçular Ortaokulu İl Üçüncüsü oldu.

 

Zonguldak‘ın Alaplı ilçesi TOKİ Okçular Ortaokulu okullar arası yıldız kızlar kategorisinde 11.01.2013 tarihinde yapılan masa tenisi müsabakalarında ilçe şampiyonu olarak il müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce 17.01.2013 tarihinde düzenlenen  ilköğretim okulları arası yıldız kızlar kategorisi masa tenisi müsabakasında il üçüncüsü oldu.Okul Müdürü Burak Turgut “ Alaplı İlçesini temsilen gittikleri il müsabakalarında geçen yıl elde ettikleri il dördüncülüğünü  il üçüncülüğüne taşıdıklarını,bunda  azimle ve fedakarlıkla çalışmanın büyük payı olduğunu, önümüzdeki yıllarda da bu başarıyı daha da yukarıya taşımak için çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüreceklerini söyleyerek,başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere, öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenimiz Yunis Merdivan’a ve  öğrencilerimiz Hilal Demiralay,Habibe Orhan,Hanife Kader Kurt ve Eda Yılmaz’a   teşekkür ederim” dedi.

İlçe Milli Şube Müdürleri Hüseyin Uysal ile Salih Dirican  öğrenci ve okul müdürü ile çalıştıran öğretmenleri tebrik etti.

 

Yorumlar

  1. RIFAT YİĞİT dedi ki:

    Toki Okçular Okulumuzun yçnetici, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz. Bu başarılarının her alanda da devamını temenni ederz.

Yorum Yaz