ALAPLI HABERLERİ

TOKİ OKÇULAR İÖO MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON

12 Ocak 2013
1.196 kez görüntülendi

TOKİ OKÇULAR İÖO MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON

TOKİ Okçular İlköğretim Okulu Masa Tenisinde Yine Şampiyon Oldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi yıldız kızlar kategorisi masa tenisi müsabakalarında Toki Okçular İlköğretim Okulu 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da şampiyonluğu kimseye bırakmadı.

 

Zonguldak‘ın Alaplı ilçesi TOKİ İlköğretim Okulu okullar arası yıldız kızlar kategorisinde 11.01.2013 tarihinde yapılan masa tenisi müsabakalarında ilçe şampiyonu oldu.

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen ilköğretim okulları arası yıldız kızlar kategorisi masa tenisi yarışmalarında TOKİ İlköğretim Okulu yaptığı 13 maçın 12 ‘sini kazanarak şampiyonluğa rahat uzandı. Okul Müdürü Burak Turgut başarısından dolayıöğrencilerini kutlarken “ Toki Okçular İlköğretim Okulu olarak gelenekselleştirdiğimiz masa tenisi başarılarımıza bir yenisini daha ekledikleri için gurur duyduğunu, başarılarında azimle ve fedakarlıkla çalışan öğrencilerimizin ve öğretmenimizin büyük payı olduğunu, önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı devam ettirmek için çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüreceklerini” ifade etti.

Toki Okçular İlköğretim Okulu 17 Ocak’ta Zonguldak’ta yapılacak  İl müsabakalarında İlçemizi temsil edecektir. Okulumuza başarılar dileriz…

ALBUM ADI TOKİ OKÇULAR İÖO MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON OLDU, Fotograf Mustafa Kanca on 1/12/2013 (16 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


TOKİ OKÇULAR İÖO MASA TENİSİNDE ŞAMPİYON Haberine Ait Etiketler

Yorumlar

  1. hilal dedi ki:

    süperdik ama inşallah zonguldağıda kazanarız .d

Yorum Yaz